Capitolul 3

-El e Alex , spuse Khleo incantata, cu zambetul ei caracteristic pe care il afisa ori de cate ori castiga vreo “batalie”.

-Buna , Alex. Eu sunt Kristina . Am intins mana sigura pe mine spre copia fidela a lui Zac. Oh, Doamne. De ce nu ma gandisem mai devreme la asta? Oare nu cumva Khleo se simtea atrasa de acest Alex doar pentru ca ii aducea aminte de Zac?

Si poate pentru ca de el se indragostise ea ultima data? Sau poate ca eu doar aberez. Dar incantatorul si fermecatorul Alex imi lua mana si imi arunca o privire ce parea a fi mai mult decat prietenoasa. Sau poate eram eu paranoica , din nou.

Dupa ce Alex a cedat farmecelor irezistibile pe care Khleo le aruncase asupra lui, era destul de evident ca o relatie destul de lunga avea sa se anunte la orizont si ca de fiecare data cand ea ar fi mers la un eveniment , Alex ar fi venit dupa ea , tinandu-i bratul lung, bronzat si cu manichiura de un roz pal perfecta, de parca ea ar fi tinut ultima poseta Hermes si nu un baiat.

Dar oare asta sa insemne un baiat pentru Khleo ? Un accesoriu “de firma” cu care sa isi faca ea aparitia si sa straneasca invidia fetelor si mai mult (de parca ar fi posibil asa ceva)? Dar de ce atata accent pe asemanarea lui cu mister Efron? Oare daca ai o slabiciune pentru o vedeta sau (si mai grav) te-ai indragostit de un star de la Hollywood , trebuie sa fugi pe strazi in cautarea dublurii si sa il/o convingi ca , de fapt, va este scris in luna si in stele sa fiti impreuna, dupa care sa te afisezi cu el de la petrceri pana la evenimente caritabile , aratand lumii intregi ultima “achizitie”? Asta ar insemna ca eu ar trebui sa fug exasperate pe strazile supra-populate si supra-aglomerate ale L.A-ului in cautarea dublurii lui Rob?

Si poate , totusi, ar trebui sa ma grabesc avand in vedere numarul infinit de fane care , probabil, déjà au ajuns acolo inaintea mea. Nu as arata penibil facand asta? Dar mai ales, nu ar fi ca si cum ai merge si ti-ai cumpara o imitatie ieftina a unei genti Marc Jacobs , dupa care ai spune sus si tare ca ii originalul? Eu una cred ca ma voi resemna cu gandul ca Rob va citi, candva , scrisoarea mea lamentabila. Asta binainteles, daca nu cumva s-a ratacit déjà pe drum , sau tipul cu acnee , care se presupune ca ar trebui sa livreze scrisoare, se hotaraste sa o “pastreze” pentru cainii vagabonzi ce cauta prin containere , aruncand-o enervat la gunoi , dupa o zi grea la servici.

M-am gandit cam la toate variantele posibile si inca ma gandesc, in fiecare seara . Oare exista vreo sansa , fie ea si unu la un milliard , ca Robert sa imi raspunda? “Dar de ce ma amagesc singura?” Asta ar fi intrebarea corecta pe care sa mi-o pun. Trebuie sa fiu realista ( desi , in lumea mea , nimic nu pare a face parte din realitate ).

-Nu prea suport fetele alea care care tipa de parca tocmai l-au vazut pe Dumnezeu atunci cand aud numai de numele lui Robert Pattinson ala. Adica, serios , ce gasesc ele atat de sexy la el , ha? Spuse Alex inganfat, tragand din tigara si ii arunca o privire spre Khleo. Poftim? Deci nu numai ca punea la indoiala perfectiunea lui Rob , dar mai avea si tupeul sa discute gusturile fanelor lui? Cine se credea el , pana la urma? Instinctele animalice urlau sa le dau drumul. Trebuia sa imi i-au adio de la frumosii mei pantofi cu toc de 10 cm , negrii si sa ii bag tocul pantofului undeva. Pardonez moi? Am gandit eu asta? Mais oui.

Desi nervii mei incepeau sa cedeze , m-am fortat sa zambesc cat de frumos si dragalas am putut. M-am ridicat de la masa si m-am dus grabita spre toaleta , simtind nevoia urgenta sa rup sau sa sparg ceva. Nu ar fi fost prea frumos sa imi afisez pornirile nevrotice in public, nu-i asa? Desi mama m-a invatat cat de important este sa zambesti in cele mai critice momente si sa te controlezi , sa iti ti emotile sub control, aveam nevoie urgenta de o tigara.

Cu riscul de a mi se ingalbeni pielea si unghiile si alte lucruri. Ma simteam atat de groznic stiind ca nu pot sa deschid gura si sa ii spun si lui macar una din propozitiile ce-mi fugeau prin minte. Mi-am aprins tigara si am incercat sa ma calmez in timp ce ma uitam incruntata la fumul cenusiu. Am citit mesajul stupid de pe pachetul de tigari: “Fumatul ucide”.

Un pachet amarat de Vougue imi prezice soarta. Daca voi continua sa fumez , voi murii. Hai nu pe bune? Serios?

M-am strambat la mirosul groaznic care plutea in aer de la tigara. Am iesit din baie. Poate nu era cazul sa exagerez, dar totul a mers atat de prost azi , incat am crezut ca nu ma voi putea stapanii. Trebuia sa rezolv asta oricum si aveam de ales intre a plange necontrolat si isteric cam o ora dupa care cadeam in pat mult prea obosita pentru a mai face altceva, ori mancam o tona de inghetata de ciocolata dupa care plangeam isteric. Se pare ca de data asta am reusit sa ies din situatie fara ca sa raman cu urme de mascara si dermatograf pe toata fata sau sa ma ingras 2 kg in jumatate de ora.

Bravo mie!

O mana rece se lasa pe umarul meu partial dezgolit de rochita alba , iar in clipa aceea singurul lucru care imi trecu prin minte era filmul acela de groaza foarte prost facut. Dar, oricum , nu moare tipa , in film? -Kristina , unde ai disparut? Spuse vocea aproape ingrozita. M-am intors. Scenariul acela cu tipa si psihopatul sau ce dracu’ era , incepea sa se asemene din ce in ce mai mult cu realitatea me si nu zic asta pentru ca m-as fi aflat acasa, singura , noaptea si cu o pana de current. Nu, ci pentru ca persoana care ma urmarea era chiar “psihopatul” din filmul vietii mele .

-Alex , am raspuns. Tocmai am iesit de la baie, nu am disparut, am incercat eu sa par pe cat de incocenta am putut. Nu se putea vedea prea bine ca tocmai depasisem o criza. Sau se vedea? Dar de ce naiba nu isi lua mana de pe umarul meu? Adica , am inteles faza cu “sa ma opreasca din drum si sa ma intorc spre el” , dar nu o depasisem cu vreo 10 minute in urma, sau ce? M-am uitat putin disperata dupa Kheo si nu o vedeam nicaieri. Te rog , Doamne , spune-mi ca nu si-a lasat “odrasla” aici, fara lesa.

-Unde este Khleo? L-am intrebat pe Alex, amintindu-i de persoana langa care se presupune ca ar fi trebuit sa fie si de care sa se intereseze , in cazul in care ar fi disparut.

Mi-am verificat gloss-ul de pe buze ,cu aroma de acadele, de o nuanta de roz-portocaliu si am incercat sa ignore lipsa de reactie din partea lui Alex.

Chiar asa , unde era Khleo?

8 Comments (+add yours?)

  1. deuttza
    Feb 02, 2010 @ 06:22:24

    superb…vreau capitolul urmator…eu totusi nu cred k e alex in spatele ei:)

    Reply

  2. ella
    Feb 02, 2010 @ 14:45:38

    :X:X:X
    waw sooperb:X:X
    imi place mult cum povestesti:X
    cum gandeste Kristina
    nu-i normala:))

    “sta binainteles, daca nu cumva s-a ratacit déjà pe drum , sau tipul cu acnee , care se presupune ca ar trebui sa livreze scrisoare, se hotaraste sa o “pastreze” pentru cainii vagabonzi ce cauta prin containere , aruncand-o enervat la gunoi , dupa o zi grea la servici.”
    :))
    e sooper amuzanta
    cum gandeste
    dar sper ca Alex nu o sa incerce ceva:-|
    si apropo cum si-a permis domnul”copie Zac”
    sa zica asa ceva despre Rob??
    daca eram eu acolo chiar il loveam cu pantoful
    :X:X:X
    minunat cap
    abia ast urm
    pupici:*

    Reply

    • oxanna
      Feb 03, 2010 @ 21:23:28

      Nu vreau sa va influentez opinia voastra despre baietii din zilele noastre , dar trebuie sa mentionez ca reactia pe care o are Alex la succesul incredibil a lui Rob la fetele adolescente este intalnita la foarte multi baieti. Sa mai spun ca ei sunt uneori draguti cu gelozia lor si cum incearca ei sa ne convinga de banalitatea lui Rob ( de parca ar putea asa ceva), desi in foarte multe cazuri ei exagereaza si nu reusesc decat sa ne enerveze:)) ca si pe Kris .
      :X:X

      Reply

  3. Melissa
    Feb 02, 2010 @ 18:55:53

    Saraca! Trebuie sa-l suporte pe inganfatul acela. Sper ca nu o sa se arunce peste ea, iar apoi sa vina Khleo si sa se supere pe ea. Si sincer nici eu nu inteleg de ce mereu pun pe pachetele de tigari ca fumatul ucide. Daca chiar ar ucide nu ar mai fabrica tigari. Oricum, bravo! Ai facut o treaba minunata. Imi place foarte mult capitolul. Spor la scris in continuare:X:X:X

    Reply

  4. alexogi
    Feb 05, 2010 @ 16:49:09

    foarte frumos. astept urmatorul.
    app imi dai si mie id tau?
    alexa.

    Reply

  5. Valerya
    Feb 05, 2010 @ 17:00:23

    Într-un cuvînt fanfic-ul e … genial. Deja îl iubesc :X
    Ai un stil interesant și plăcut de a scrie.
    Abia aștept următorul capitol. Spor la scris 🙂

    Reply

Leave a comment